2014-15 Türkiye Süper Lig 30.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 0
  • 12
    konyaspor sakatlıklardan çok çekiyor. mehmet güven'le birlikte orta sahanın en istikrarlı ismi olan uğur inceman sakat. defansta da yine istikrarlı as oyunculardan stoper vukovic ve bek fuchs sakat. mehmet güven'in partneri mahlangu, arkalarında da ali çamdalı oynuyor. mahlangu iyi başlamıştı ama sonra sakatlandı ve formdan düştü, orta sahada her türlü sıkıntıdalar ve inceman-güven-çamdalı üçlüsü bozulmuş durumda. melo'nun da döneceğini hesaba katarsak orta sahada net bir üstünlüğümüz var.

    defansta da sağ bek ali turan stopere kaydı, yerine sağ açık ömer ali şahiner oynuyor. ömer ali'nin sağ bekliğinden korkan onun gibi olsun. ali turan bildiğiniz üzere baya kazma, partneri kokalovic ise benim beğendiğim bir oyuncu. ilginç bir şekilde uyum sağladılar ve konya eskiye kıyasla az gol yiyor, pek puan vermiyor. sol bekleri mehmet uslu da ne bileyim şenol can gibi bir adam. etliye sütlüye bulaşmayan, kıtlıkta sol beklik yapan ortalama bir isim. yani buradan ne anlıyoruz? kanatlardan yardırıp içeri klasik yasin-sneijder paslaşmaları ile yürürsek buradan bize iş çıkar. ortalarda ise biraz zor, kazma da olsalar tandemleri hava toplarında iyi.

    forvetleri rangelov son haftalarda çok formda, üçte üç gidiyor. tarz olarak da balta'yı falan zorlayabilir, topla arası iyidir. o yüzden chedjou-semih daha iyi olur gibime geliyor. keza torje de sıkıntı çıkarabilecek tipte bir oyuncu ama uzun zamandır bal yapmayan arı modunda, aman diyorum akıllı oynarsak sorun olmaz ama torje-rangelov ikilisi boşluk bulursa affetmezler. eski dost hasan kabze bazen solda bazen ileride oynuyor, bu kritik maçta bize sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama şu anki haliyle marke etmesi kolay bir isim görünümünde.

    topu ayağımızda tutup kanatlardan burak ve sneijder'i bol bol beslersek bu iş tamam, maç farka bile gider ama konya formda olduğu için büyük takım gibi oynamamız şart, eksikleri olsa da işleyen bir takım görünümündeler. mersin deplasmanı öncesi moraller bozulmasın.

    allah yardımcımız olsun :(

    edit: rejiden arkadaşlar uyarıyorlar kokolovic sarı kart cezalısı diye, e o zaman bizim takıma "helva yapsana" diyorum başka da bir şey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın