resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1762
    yasinin 22 oldugu ve halen kendini gelistirebilecegi gercegi gozden kacmamasi gereken solbek. soyle anlatayim rakip takimdan caner'i cikar ne kaldi? neredeyse bir hic. peki o caner degil miydi bizde oynarken hakan balta'yi kesemeyen. o caner degilmi beklenen patlamayi ancak 25'inden sonra yapabilen, hatta ziegler'in, hasan ali kaldirim'in, andre santos'un arkasinda klubede bekleyen?

    demem su ki; ben bruma, telles gibi genc oyunculari yekta, olcan gibi yasi 30'a dayanmis adamlara tercih ederim sahsen. bir kere dinamizm acisindan bu adamlara ihtiyacimiz var. sneijder, burak, selcuk, melo, iyi ama bu oyuncularda artik 30'undalar.

    ayrica; hadi bu oyuncular diyelim beklenen gelismeyi gosteremedi, bu oyunculari bir sekilde elden cikaririz belki zarar ederiz ama oyle buyuk bir maddi yuk vermez. sadede gelirsek, genc oyuncu iyidir iyi. haa fabio pinto da gencti ama pinto'nun psikolojik sorunlari vardi, buraya hic mi hic adapte olamamisti. alex telles iyidir iyi, hem burayada alismis belli surekli kiz arkadasiyla instagram'dan fotorgaflar, taffarel ve melo ile pozlar falan.

    iyidir iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın