resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8168
    futbolunu hiç beğenmem. kapaklı, qrallı muhabbetler kusturacak düzeyde... galatasaray'ın forveti sikici olur. tanju gibi, kosa gibi, ümit gibi, necati gibi, hakan gibi, bi yerden bi çakar direk, çim, top rakibin götüne kaçar. rakip bunun korkusunu her an yaşar.

    benim değinmek istediğim karakteri. bu adama bol bol faul yapılıyor ve hakemler görmezden geliyor. bu, futbolcuyu psikolojik olarak gayet yıpratıcı bir olay. bunda elle kolla yaptığı faullerin de payı var ama hakkaniyetli davranmak gerekiyor. bu adama arkadan vurduklarında da faulü çalmak gerekiyor. futbol kuralları dahilinde kalça dayamalarına izin vermek gerekiyor.

    öte yandan üzerine iftira niteliğinde hakaretler yağdırılıyor yine işine bakıyor. otobüse binerken, uçağa giderken basın tuzak sorularla avlamaya çalışıyor, olabilecek en saf şekilde "abi yapma ya, sorma bunu şimdi" diye cevap veriyor. takımda sabotajçı hainlerin olduğuna inansam da onların arasına burak'ı asla koymayı düşünmem. gol atmak için çırpınan, kaderine uygun bir kariyer çizilen adamdır kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın