• 116
    akhisar deplasmaninda melo ve hamit de yokken yapilacak en mantikli sey oyunu enlemesine genis alanda oynayip rakibi de boyle bir oyuna cekmek olur. bunu yapmak icin de kesinlikle tek santrofor olmali, orta saha da 3'lu kurulmus olmasi gerekiyor orta saha hakimiyetini kaybetmemek icin.

    sniejder'i forvet arkasi degil orta saha da kullanip sag ve solda yasin bruma kullanmak mecburiyetindeyiz. orta 3'lunun ikisi belli sneijder ve selcuk. sneijder'in sol half oynayacagini dusunursek sag half icin iki secenek kaliyor, emre colak ya da yekta. eger bruma'yi orta saha yardima getirip yekta'yla yer degistirebilecekse yekta'nin oynamasi sadece bu maclik daha mantikli olur. cunku yekta sag kanata bruma'ya ekstra ofansif katki getirir, sabri'nin onunu de iki oyuncuyla doldurmus oluruz.

    eger bruma'yi yine tek birakarak oynayacak ve daha ucun mesafeli paslari tercih etmek zorunda kalacaksak bu sefer emre colak oynamali. cunku emre yekta'dan cok daha hizli reaksiyon gosterebiliyor topla ve bruma yasin gibi acik alanda efektif oyuncularin daha erken pasla bulusmasini sagliyor.

    maca telles sol bel degil hakan sol bel baslayip stoperleri koray semih yapsak daha garantici oluruz gibi geliyor. yine de cok muhim degil on tarafi dogru kurduktan sonra. insallah net bir oyun ve net bir skorla kazaniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın