resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 839
    2009-2010 senesi mart ayi... takimimiz trabzon deplasmaninda. macin ilk dakikalarinda joao alves de assis silva ceza sahasinda topla bulusuyor, trabzon'lu defansa cok sik bir calim...bir vurus...kalecinin ustune.

    o pozisyondan bir kac dakika sonra neil-emre gungor ikilisinden akil akilmaz bir hata geliyor ve trabzon one geciyor, mac bu skorla bitiyor. bu mactan sonraki hafta evimizde gene fenerbahce'ye selcuk sahin'den yedigimiz abuk golle yeniliyor, ve sampiyonluga elveda diyoruz.

    ilk paragrafta yazdigim aslinda jo'nun galatasaray hikayesinin ozeti, "bir calim, sut, kalecinin ustune"... haa birde saca sampanya dokme meselesi var o ayri, party hard hesabi:(

    dusunuyorum da acaba o trabzon macinda golu atsa belki o sene sampiyonluk umutlarimiz son haftaya kadar devam ederdi. jo gordugum en teknik forvetlerden biriydi, ince bilekli ve cok rahat adam gecerdi ama son vuruslari kotuydu. zamaninda kendisine verilen sansi iyi kullanamasa da calisip dunya kupasina kadroya girdi. hos ordada 1-7'lik almanya faciasinin sorumlularindan biri oldu o ayri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın