resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 499
    her ne kadar fenerbahçe camiası tarafından gülünç durumlara düşürülmüş olsa da kaliteli topçudur. herif tek başına 2 mayıs 2015 fenerbahçe balıkesirspor maçını takımına kazandırdı 1 gol 2 asistlik performansla. ismail yatsın kalksın diego'ya dua etsin. zira onun sayesinde kurtardı kelleyi bir süreliğine daha.

    burda hepimiz zaman zaman dalga geçtik adamla fakat doğru düzgün forma şansı bulsaydı bence bizim açımızdan biraz sıkıntı yaratabilirdi. neyse ki futbol fakiri ismail pek şans vermedi buna da form tutmaya fırsat bulamadı. üstüne bir de kırılgan bir oyuncu oluşu eklenince takımına yok denecek kadar az katkı sağlamıştır.

    son maçlarında biraz takip ettim kendisini. akıllı, kıvrak, ayağa iyi pas yapabilen bir futbolcu. sonuçta belli bir kalitesi olan ve kendini kabul ettirmiş bir futbolcu diego. fenerbahçe'nin leş orta sahalarına bakınca (emre, süperstar selçuk ve son zamanlarda aşırı formsuz alper) kendileri için bulunmaz nimet. ha ama tabi bir de kullanmasını bileceksin bu adamı. bu noktada yine futbol fakiri ismail devreye giriyor neyse ki. adam 3 tane santrafor özellikli adamın arkasına diego'yu koyuyor. onun arkasına da alper ve mehmet topal'dan oluşan son derece kırılgan bir orta saha kuruyor. e tabi ondan sonra ligin dibine demir atmış balıkesir'den evinde 3 tane gol yiyor.

    ha sakın bu yorumlarımdan kendisini sneijder'le kıyasladığım anlamı çıkmasın. sneijder bu sene bize sayısız puan kazandırmış, sayısız gol ve asist yapmış, takımımızın olmazsa olmazı, tüm dünyaca kalitesi kabul görmüş winner karakterli bir yıldız oyuncudur. diego ise takımının şampiyonlar ligi finali maçını kulübeden izleyen bir top tepicidir. benim burada anlatmaya çalıştığım şey, bu adamın belli bir potansiyelinin olduğu ancak sağ olsun sir ismail kartal tarafından bu potansiyelin kullanılamadığıdır. gelecek sezon eğer diego takımda kalırsa ve takımı aziz değil de işi bilen bir teknik direktör yönetirse kendisinden iyi bir şekilde yararlanacağını düşünüyorum.

    entry'nin özetini geçecek olursak: stay with us ismo :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın