resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1541
    dünyanın en iyisi olma kavramının kişiden kişiye nasıl değişebildiğini anlatıyor bana cristiano ronaldo'ya dünyanın en iyisi denilebilmesi. manchester united'dayken futbolunu izlemekten çok keyif alırken (ilk üç yıl ben de destekledim*), real madrid'de oynadığı futbolu hangi futbolsever nasıl seviyor ben şahsen anlayamıyorum.

    arada acaba yanılıyor muyum diyorum, denk geldiğim bir real maçını izliyorum. ronaldo çok güzel üç gol atıyor, ama ben maçın 87 dakikası boyunca dünyanın en iyisi olan futbolcuyu göremiyorum. bunu sadece messi kıyaslaması için öne sunmuyorum, ama benim futbol izlemeye başladığımdan beri o dönem dünyanın en iyi futbolcusu diye sunulan tüm futbolcularda büyük bir seyir zevki vardı. messi ve ronaldo'yu çıkartıp geriye sarıyorum; kaka, ronaldinho, zidane, henry, rivaldo, figo, ronaldo aklıma ilk gelenler.

    cristiano ronaldo için açıp maç izler miyim? hayır. maç özetini açıp gollerini izler miyim? evet. ama dediğim gibi, sanırım en iyi futbolcu kavramı kişiden kişiye değişiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın