resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1096
    https://pbs.twimg.com/media/CD7QhD0XIAE4OA1.jpg

    burada ilgili şahsın 14 ya da 54 yaşında olması bir şeyi değiştirmez. sergen'in karşısındaki insanın yaşını bilmek gibi bir zorunluluğu yok, bu da sanal ortamın bir cilvesi. ettiği küfür ile vuku bulmuş fevri davranışı yanlıştır ama en nihayetinde olay da gerçek hayatta geçmiyor. tamam sergen belki çok düzgün ya da çok beyefendi biri değil ama gerçek hayatta olsa birincisi sergen'in yüzüne küfretmek yaş fark etmeksizin göt ister, ikincisi de sergen'in aynı şekilde cevap vereceğini sanmıyorum. bu durumda ise sergen ilgili kişinin profiline bakmamıştır, hatta konuya dair düşünmemiştir bile, bir anlık sinirle kontrolsüz bir şekilde cevap vermiştir.

    14 yaş da 14 yaş, tamam yahu. sergen'e bayılmıyorum ama adama da pedofili muamelesi yapılıyor resmen. yanlış olan şey sergen'in böyle bir kişiyle muhatap olmasıdır.

    küfretmeyin abicim şöyle birbirinize ya, 14 yaşında olsa ne yazar yani kendinden yaşça baya büyük, hatta baban yaşındaki birine küfretmek bu toplumda her zaman ayıplanır. ben sergen fanı falan değilim, kendisine ayrıca bir hayranlığım yoktur ama sıçayım arkadaş bacak kadar velet de çıkıp koskoca sergen'e küfretmesin yani bunu da "ehe ehe çocuk o" deyip geçiştiremem. evet koskoca sergen. hiç 14 yaşında olmadık sanki hayret bir şey... annesi babası yok mudur yahu böyle bir eğitim, ahlak olabilir mi? bu konuda sergen'e hak vermiyorum ama kızmıyorum da, sanal ortamın mağduru olmuş, yanlışa da yanlışa cevap vermiş.

    http://inciswf.com/...C4%B1ndas%C4%B1n.swf

    dayanamadım :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın