resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1776
    her hücumda yaklaşık 10 dakika top tutabilen bir takımımn bu kadar gol yemesinin en büyük sorumlusudur. o kadar konsantrasyon kaybetmese o kadar gol yemeyiz.

    mesela rakip takımların nedense iki pasta galatasaray orta sahasını geçmesi falan hep chedjounun suçu. rakip çok adamla gelirken beklerin ortada olmaması, orta sahanın gölge markajı da onun kabahatı.

    zaten sırf canı sıkıldığı için rakibi karşılayıp önde basıyor. sırf maçta "chedjoudan kritik müdahale" sesi duyulsun diye. bütün takım çok iyi savunma yaptığı için chedjou maç boyu en az dört beş kez "çok kritik müdahale" yapmak gibi kötü bir huy edindi. halbuki ortada pozisyon yok şecu, niye müdahale ediyorsun? sonra yorulup konsantrasyon kaybediyorsun, mancini prandelli falan da sevmiyor seni.

    2012 - 13 sezonunda da "drogba niye alınıyor, o kadar savunma eksiğimiz var :(" deniyordu. drogba gelip hücumda top tutmaya başlayınca yine yalan oldu stoper ihtiyacı, bir anda unutuldu. o takım da burak ve umut hücumda top tutamadığı için çok yiyordu, bu takım da umut ve burak ilerde top tutamadığı ve hatta umut üstüne üstlük olanı da yitirdiği ve melo sakat olduğu için çok gol yiyor.

    chedjou galatasaray kalibresindeki bir takım için optimum defans adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın