resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2282
    bu gözler yokluktan, ali lukunku, radu falan diye 3. sınıf forvetler gördü galatasaray'da ama hiç abartmadan söylüyorum, 26 yıllık ahir ömrümde bu adam kadar yetenek yoksunu, top kontrolü zayıf, iki metreye pas atamayan bir adam görmedim.

    hadi hepsini geçtim, la arkadaş sen forvetsin ya. forvet. bir forvet gole bu kadar uzak olur mu? 30 nisan 2015 galatasaray sivasspor maçında takım kontraya çıkıyor, bakıyorum 5 kişi gitmişiz rakip ceza sahasına ama bilin bakalım kim yok orada? tabiki umut bulut yok. 2 dakika geçtikten sonra kadraja giriyor adam. böyle en az 2-3 pozisyon oldu. birisi şu adama gerçekte olması gereken yerin ceza sahası civarı olduğunu anlatsın.

    hiç abartmıyorum, şu takımda gole en uzak futbolcu diye bir sıralama yapılsa, muslera'nın hemen ardından gelir.

    ama çok koşuyor yea :(

    he koşuyor he. amk öyle koşunun ben amk ya. istemiyorum, koşmasın. iki metreye pas atabilsin. 5 metre top sürebilsin. bi kafa topunu alabilsin ya. istemiyorum koşmasın.

    çok koşan adam mı istiyorsun? al o zaman kuyt'ı oynat. kuyt'ın da yetenekleri sınırlı ama adam futbolun bütün doğrularını biliyor ve köpek gibi koşuyor. umut isterse bu sezon 10 gol atmış olsun, kuyt'ı 10 defa tercih ederim ille de koşan adam diyorsanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın