resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2233
    kendisi ile ilgili kafam acaip karışık durumda. öncelikle hamza hoca gördüğüm kadarıyla karakter olarak 10 numara birisi. böyle birinin takımımızın başında olmasından çok memnunum. teknik olarak ise prandelli dönemindeki ruhsuz, tatsız, en fanatik taraftarı bile maç izlemekten soğutan futbolu ve bu futbolun bizde yarattığı olumsuz tabloyu ve daha sonra hamza hoca ile birlikte umutların yeşermesini, oyuncuların silkinmesini ve son 6 hafta kala şampiyonluk ipinin elimizde olmasını düşünüyorum. ama bu durum acaba prandelli'nin ardından türk futbolunu, türk futbolcusunu ve camiamızı iyi tanıyan başka bir hoca ile de gerçekleşir miydi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.

    daha sonra gelecek sezon için takımın başında hamza hocayı düşünüyorum. ilk gelişinin oluşturduğu heyecan ve coşkunun yerini yerli oyuncularda rehavete kaptırmasından korkuyorum. çünkü maalesef bizim yerli oyuncuların çoğunun iş ahlakı yok. canları isteyince oynuyorlar ve oynamayınca da kapris yapmakta üzerlerine tanımam. bu gerçeği hamza hoca'nın iyi niyetli, egosuz, naif karakteri ile birleştirince yerli oyuncular tarafından suistimale çok açık bir durum ortaya çıkıyor. keşke böyle olmasa ama maalesef gerçek bu ve bizim için çok tehlikeli olabilecek bir durum. seneye yerli oyuncu bağımlılığımız azalacak ama yine de iskeleti onların oluşturacağını düşünüyorum.

    yabancı oyuncular açısından da seneye serbestlik geldiğine göre yabancı oyuncu sayısının artacağı aşikar. hamza hoca gibi çok tecrübeli olmayan ve uluslararası arenadan tanınmayan bir hocanın onlarla nasıl iletişim kuracağı da muamma. sneijder'den verim almasını bildi şu ana kadar, bu iyi bir gösterge ama yine de daha fazla yabancı oyuncudan verim alıp alamayacağı çok net değil bence.

    çevremde gördüğüm kadarıyla da birçok renktaşımın bu konuda kafası karışık. kendisini çok seviyorum ve başarılı olup uzun yıllar takımımızda kalmasını çok isterim. ama şüpheler de yok değil. bu şüpheleri silecek tek şey de lig şampiyonluğundan başka birşey olmayacaktır galiba. tek dileğim bu sezon 4.yıldızı takmamız ve hamza hoca'nın da tüm bu soru işaretlerini silip camiamız için uzun yıllar çalışıp efsane olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın