resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6379
    bu sezon triplerin adamı oldu.
    yok kaptanlık pazu bandı, yok yeni sözleşme...
    yalan yok sabri'yi severim. kısıtlı yeteneğine rağmen neyi var neyi yok verir. ha diyeceksiniz ki milyon eu'lar? e arkadaşı yiğit gökoğlan'ı da gördük. çok yetenekli sergen yalçın'ı da... milyon eu'lar ayrı, hırs ve potansiyelini kullanmak ayrı.
    ama tüm türk futbolcuların kabul etmeleri gereken bir gerçek var. artık güzel günler bitti. candy crush'ın 400. bölümün sonrası onlar için. öyle tıkır tıkır ilerlemek yok. önlerinde ciddi engeller var. her hamleleri planlı olmak zorunda. ozan tufan, enes ünal, emre çolak gibiler kendilerini geliştirip rekabette geriye düşmeme şansına sahipler. hakan balta, sabri sarıoğlu gibiler ise dünya standardında benzerleri ne kazanıyorsa artık onu kazanacaklar.

    yıllarca taraftar, kulüp bunlara trip atmadıysa; onlar her sözleşme döneminde biz profesyonel futbolcuyuz dedilerse, bu işin profesyonel olduğunu ve serbest piyasa ekonomisinin kendi aleyhlerine döndüğünü bilip trip atmayacaklar. zaten atmasınlar da. çünkü futbolculuk bitiyor ancak sporun gelir kapısı bitmiyor. işte fatih terim, işte hamza hamzaoğlu... galatasaray daha hepsine milyonlar kazandıracak potansiyele sahip. akıllarını kullansınlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın