• 304
    son yıllarda beyinsizce yönetilip içine sıçılmış, şayet inzaghi'yi de gönderdilerse üstüne bir de sıvanmış, o eski halinden eser olamayan dev kulüp.

    son iki senede kayseri erciyesspor gibi hoca gönderiyorlar. hepsini geçtim, önce seedorf sonra inzaghi gibi iki efsaneye ismail kartal muamelesi yapılır mı? işte bunlar hep barça ve guardiola. oğlum guardiola barcelona'da destan yazdı da elinde messi, henry, etoo, xavi, iniesta gibi bir kamyon adam vardı. ronaldinho'yu dehledi lan adam. bak bakalım sen kiminle başarılı olacaksın? menez'den başka elinde iş yapacak adam var mı? ki o da psg'de kadroya bile giremiyordu, o sayede aldın. şimdi bana kanepenin arkasından birisi zıplayıp, "milan'ın 89 ve 2005 kadrolarını say" dese yedeklerle beraber bir dakikayı bulmaz şakımam. gel gör ki şu anki kadrodan üç kişiyi sayamıyorum. şu kadroyla bizim sikko süper lig'e gelsen başakşehir'le filan çekişirsin.

    böyle kadro kur, sonra kov hocayı. aynı şey inter için de geçerli. eskiden bu ikisinin yedeklerinin transfer haberleriyle gazete yapardı lan fanatik'le fotomaç.

    başarı istiyorsan parayı akıtacaksın. bak münih'e, adidas'tan 900 milyon söğüşledi bugün.

    muhtaç olduğun kudret sahibin kart zamparada bolca mevcuttur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın