resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 781
    başarı odaklı ve herşeyi bildiğini zanneden türk kafası tarafından fener'e yeniliyor diye loser olarak adlandırılan türk futbolunun yaşayan en büyük ismidir.

    1- büyük takımlara puan kaybetmesi doğaldır, zira elindeki kadro her ne kadar iyi oynarsa oynasın büyük maçlarda skoru tecrübe ve kaliteli ayaklar belirlemektedir.

    2- sezon başında videoton'a ve chikuraya elenmesi doğal karşılanabilir, zira videoton'a elendiği zamanlar trabzonspor'da zaten pek parlak olmayan günler geçirmekte, chikhuraya elendiğinde ise bursaspor'u henüz tanıma aşamasındaydı. bu kafaya göre terim de loserdır çünkü 2. döneminde daha 2 sene önce avrupa şampiyonu yaptığı galatasaray'ı batırıp gitmiştir.

    3- tırt takımları eleyip dünya üçüncüsü olma sorunsalı bence tamamiyle bok atma çabası ve ortalığı karıştırma gayretinden ibarettir. avrupada biri böyle bi başarı sergilese elediği takımlara mı bakarlar yoksa dünya 3.sü olmasına mı? türkiye gibi değerlerini itin götüne sokmakta beis görmeyen bi ülkeyse tabi ki ilk dediğimi yapar.

    4- civelli meselesine de değinilmiş, sanırsın bursanın sergio ramos'u alacak bütçesi varken gitti civelli'yi aldırdı bu adam bursa'ya. ikincisi civelli'yi zaten kendisi de aldırmadı, civelli geçen sene de bursa'daydı. bu işler bütçe meselesidir yani ve civelli'den daha iyisi alınamamış olabilir. üçüncüsü civelli gayet yeterli bir stoperdir ligimiz için. *

    5- 4 büyük takımı yenememesi yukarda da belirttiğim gibi hem o takımların kalitesinden hem de kendi kurduğu takımın henüz yeni ve tecrübesiz olmasından kaynaklanmaktadır. daha bu aksam 28 nisan 2015 bursa fb maçında gördük, takım tam bir avrupa takımı gibi oynamasına rağmen sırf son vuruşların kötü olmasından dolayi yenebilecekleri fenere kaybettiler. yani bu durumda o kornerde ozan'dan seken topu kale ağzında fernandao takozu tamamlayamıyorsa şenol hoca mı tamamlasın?

    akıl, mantık. bu dünyada skorlardan, galibiyetlerden, kupalardan daha önemli şeyler vardır. ama bizim ülkemizde bunlardan daha değerli bişey olmadığı için çıkıp böyle bol keseden sallanıyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın