• 40
    maçın başından sonuna kadar götünü kaldırmaktan aciz iki metre önündeki adama isabetli pas atamayan bir bursaspor vardı sahada ama gelgelim bu durum fanatkik fenerli ömer üründül'e göre fenerbahçe'nin topu iyi çevirmesinden ve bursaspor'a boş alan bırakmamasından kaynaklanıyormuş.
    maçın ilk 10 dakikasındaki göstermelik pres bile bursasporlu futbolcuların maça iyi hazırlanamamış ve hafta sonu oynadıkları istanbul başakşehir maçının yorgunluğunu üzerinden atamamış olduklarını gözler önüne sermeye yetti. tabii fener sevdalısı spor yorumcuları ortaya çıkan bu oyunu her zamanki gibi rakibin yorgun olmasına değil de fenerbahçe'nin çok iyi oynamasına bağlıyor. başta volkan şen olmak üzere bursaspor'un orta saha oyuncuları josue belluschi bakambu yeterli katkıyı veremedi. hele son dakikalarda ozan tufan'ın sürekli yanlış pas tercihleri ve top kayıpları da eklenince bursaspor iyice oyundan düştü. o etkili sağlı sollu gelen bildiğimiz bursaspor yoktu bugünkü oynanan maçta, onun yerine yorgunluktan tükenmiş ayağa doğru düzgün pas yapamayan bir takım vardı.
    maçın 70'inci dakikasında şenol güneş saha içerisindeki josue'ye "değişiklik mi istiyorsun?" diye oyuncu değişikliği işareti yaptı. josue'den hayır yanıtı gelince "ee o zaman koş, ne duruyorsun?" dedi şenol hoca. büyük ihtimalle maç sonu röportajında o da yorgunluktan bahsedecek, normalde katkı vermesi gereken oyuncuların bugün katkı veremediklerini söyleyecek.
    yani anlayacağınız fenerbahçe karşısında iyi bir bursaspor yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın