• 115
    2'li averajin olmadığı sezon. fenerbahçe ile sezon genelinde 2-2'lik eşitlik var ancak genel averajda çok gerideyiz. ama ilk maçta yan hakem o pozisyonu görse 2-1 sezon içi üstünlüğümüz olacak, puan eşitliğinde avantaj bizden yana olacaktı.

    ayrıca sezona gelirsek can sıkıcıdır, kalp yorucudur. son dakika gollerini fener değil, her takım atmaktadır. 80 den sonra atılan gollere bakarsak bjk 14 fb 12 gs 12 gibi abes bir istatislik ortaya çıkmaktadır. son dakika golleri benim yazar olmamdan sonra daha da arttı*. şaka bir yana deplasmanlar kaderimizi belirleyecek. içeride puan kaybı intiharımız demek o nedenle içeride her maçı bir şekilde kazanırız, beşiktaş maçını bir kenarda tutuyorum ancak onu da kazanacağımızı düşünüyorum. rize maçı ise ligin son haftası olduğundan önümüzde 2 deplasman var. biri zemini felaket olan akhisar, diğeri de sıcaktan kavrulan mersin. her zaman olduğu gibi bir sonraki maçımız en kritik maçımız. akhisar maçını atlatırsak çok daha rahat konuşucaz, biraz daha kafamız rahat olacak, rakiplerimizin de üzerlerindeki baskıyı arttıracağız.

    diğer rakiplerimize gelirsek fenerbahçe sivas'ta puan kaybetmezse daha da puan kaybetmez. içerdeki maçları aşırı kolay fenerbahçe'nin. bjk'ye gelirsek biz takip ediyorlar bu arkadaşlar. 2 derbi deplasmanı var. kağıt üstünde en zorlu fikstür beşiktaş'ta.

    şans yanımızda olsun. bu çekişmeli geçen sezonun sonunda 4. yıldızı takalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın