• 25
    inşallah şampiyonluk kilidini açacağımız maçtır. sezonun bana kalırsa en kritik 3 maçından biri olabilir. 3 büyük takımın da deplasmanlarda zorlandığını görüyoruz. dolayısıyla kalan maçlarda deplasmanlarda başarılı olan ligi götürür bir şekilde. bu maçta sonra oynayacağımız 4 maçın 3'ü içeride. dolayısıyla bu deplasmanı atlatırsak yolu yarılarız.

    aynı hafta beşiktaş trabzon'la oynuyor. kolay maç değil. beşiktaş puan bırakabilir. biz 3 puanımızı alırsak bu hafta puan farkı yapabiliriz. daha sonraki hafta da, biz içeride konya'yı muhtemelen yenerken diğer yandan fenerbahçe sivasspor deplasmanında takılabilir. yani şu kritik 2 haftada alınacak 6 puan ile bir anda çok rahat bir konuma gelebiliriz. sonra geriye mersin deplasmanı kalıyor. onu da bir şekilde atlatırsak içeride arka arka oynayacağımız gençler ve beşiktaş maçlarını kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. son rize maçının önemi kalmayacak bence.

    şimdi artık şuna buna saldırmayı bırakıp, tek vucüt olup, tüm konsantrasyonumuzu şu maça vermeliyiz. şu 3 puanı alalım ve şampiyonluk yolundaki bu büyük adımı atalım. isterse fener gibi bala göte atacağımız bir golle 1-0 kazanalım umrumda değil. 3 puan gelsin başka bir şey istemem. şu kokuşmuş ligde artık iyi futbol, kötü futbol tartışacak bir ortam kalmadı. sonuca yönelik her şey. şu sezonu halledelim alnımızın akıyla da, futbol kalitesi hakkındaki konuları yeni sezon öncesi hazırlıklarında tartışırız hep birlikte.

    hadi allah yüzümüzü kara çıkartmasın, allah yardımcımız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın