resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2228
    umut'un performansı benim için hayl kırıklığı olsa da asla umut'u oynatmasını eleştirmediğim kişi. eleştiri noktam umut'un sağ açıkta oynaması ve sağ kanadın koridor olması yönünde. galatasaray tek forvet oynamak zorunda. ya umut olacak bu ya burak. bana soracak olursan hiç tatava yapmam sinan gümüş der geçerim. ne yapacak en kötü burak gibi 3 tane yüzde yüz gol kaçıracak. eee?

    olcan'da gerekli fizik de olmadığından hele hele fizik direnç gerektirecek maçlarda oynatması büyük hata olur. olcan gezi çocuğu eyvallah ama olmadı be paşa. ne yapalım yani? kısmet.

    asıl mesele sabri. asıl mesele hakan balta. bakmayın siz 26/4/15 antep maçında rakip diye birşey yoktu karşımızda üzerine yük binmedi. yük binen her maçta kritik gollerin adamı patlak veriyor. defansta en zayıf olduğumuz bölge burası. allah başımızdan melo'yu, sneijder'ı eksik etmesin. sol kanat zaten teles yasin ve sneijder ile eski günlerine dönecektir. emre de kesilmezse sağ açıkta galatasaray balta ve sabri'ye rağmen maçları kazanacaktır.

    takım presini bıraktık. biraz da o yüzden umut sırıtmaya başladı. umarım haftaya hamit oynayabilir. artık her maç final.
App Store'dan indirin Google Play'den alın