resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4286
    hagi bir emre yarattı, ama o hayirsiz pisligin teki cikti. keske yaratmasaydi diyoruz her gordugumuzde o karakter yoksununu.

    aradan onbes sene gibi bir sure gecti, simdi de sneijder bir emre yaratiyor. bu seferki saglam cimbomlu, biraz tembel ama yetenegi tartisilmaz.

    p. emrenin nasil hagiden biseyler kaptigini, var olan yeteneklerini geliştirdiğini gormustuk; o yuzden ç. emreye hep sneijderin yaninda dur ondan cok ogrenecegin var diyip durmustuk. nitekim futbolunu son bir senede sneijder benzeri sekilde sadelestirdi, tek paslarini arttirip sneijder gibi akici hucumlar yaratmamizi sagladi, simdi de son eksigi olan cezasahasi disidan sutunu ustasini ornek almis olacak ki gelistirerek karşımıza cikti.

    emre yukarda bir arkadasin bahsettigi kucuk ama bizim ekolune gercekten cok uyuyor. eger arda gibi caliskan olsaydi veyahut wenger gibi bir hocanin elinde buyuseydi kuskusuz cok buyuk bir topcu olacaktı. ancak o aklini az kullanip daha yerel, daha tatli su baligi kivaminda yetismeyi tercih etti. belki sneijderle bir kac yil daha oynadiktan sonra takimin yeni lideri olabilir. neden olmasın diyorum, cunku gercekten kabiliyeti var. sadece kendini tamamen bu ise vermesi gerekiyor.

    calissa yapar ekolunden, sergen yalcin ekolunden yetenekli ama bir oyle bir boyle olup bizleri birbirimize dusuup duran bir garip firildagimiz. sene sonuna kadar devrilmeden donebilmesi dilegiyle.

    simdi sira sende guzel kardesim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın