resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2233
    umut bulut hep aynı umut bulut. maç içinde sinirlensem de fazla kızmıyorum kendisine. çünkü umut bu yani. hep böyleydi, bu saatten sonra daha da iyi olamayacak, böyle kalacak.

    iyi niyetli oyuncudur, çok koşar, canla başla mücadele eder, kafa topuna çıkar, iyi pozisyon kovalar, boş pozisyon ya da karambol yakalarsa golünü de yazar ama o kadar, fazlası değil. orta, şut, çalım falan çok ekstra işler umut için.

    bu şartlar altında benim asıl kızdığım hamza hoca. sırf çok koşuyor ve birkaç pozisyonda defansa yardıma geliyor diye vazgeçemiyor umut'tan. ya arkadaş kendi sahanda anadolu takımına karşı oynuyorsun ne defansa yardımı? oynatacaksın yasin'i, olmadı bruma'yı adam eksilteceksin, kaleye gideceksin. atamadın mı? sokacaksın o zaman son yarım saatte umut'u salacaksın rakibin üstüne, kovalayacak, ısıracak, karambol arayacak. sokacaksın son 10-15 dakikada kafaya çıkacak, top indirecek, kafa golü kovalayacak. umut bu tip bir oyuncu. düzen oyunundan çok kaos futbolunun oyuncusu. ah hamza hoca ah gör bunları artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın