• 209
    şöyle bir bakıyorum da fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada, sneijder'in yokluğunda, 60 küsür dakikasını sadece emre'nin ayağına bakarak, yasinsiz-brumasız oynadığımız ve sezonun en kötü burak'ını izlediğimiz bu maçı kazanmak cidden paha biçilemez. hakan'ın kafası hem telafisi belki de mümkün olmayabilecek tercih hataları yapan hoca'yı ipten aldı, hem de şampiyonluk yolunda bu haftayı kayıpsız geçmemizi sağladı. çok çok çok değerli bir gol cidden.

    onun dışında şu an şiddetli baş ağrımdan dolayı sağlıklı düşünemiyorum. fazlasıyla stres dolu ve gergin geçti maç. erken bulacağımız gol hem takımın hem de taraftarın rahatlamasını sağlayabilirdi ama galibiyet geldikten sonra nasıl geldiği pek de mühim değil :(

    yalnız hoca umarım umut-olcan ikilisinin aynı anda sahada olmalarının, takımın yaratıcılığını ve hücum gücünü ciddi derecede baltaladığının farkına varır ve aynı hatayı tekrarlamaz. şu maçın sırf ilk yarısı bile bunu görmeye yetebilecekken, hoca 60 küsürde anca yapabildi olcan-yasin değişikliğini. bundan sonraki maçlarda yine olcan-umut'u aynı anda 11'de başlatırsa kendisine inancımı tamamen yitirebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın