resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4245
    galatasaray'da bir donem olacak gibi oldu ama sonra olmadi, yabanci siniri ve bu kadroyla olmazdi da zaten ama kotu bir hoca oldugunu kesinlikle dusunmuyorum. salih dursun'u, veysel sari'yi, ontivero'yu izleyip zorla aldirttigini da hic sanmiyorum. uzun uzun kendisini savunacak ne halim ne istegim ne de vaktim var. universite bitirme tezi yazabilecek kadar ust duzey taktik bilgisi olan, sakir sakir ingilizce konusan, kariyerinde buyuk basarilar kazanmis, karakterli bir adamdi kendisi.

    dante'nin inferno'sundaki cehennemden aldi takimi, terim gitmis, taraftar tepkili, her yer yangin yeriydi. belki bizi cennete cikaramadi ama purgatory denilen ne ceza ne de odul verilen kat'a cikardi birakti diyelim. sampiyonlar ligin'de son 16, juventus maclari, chelsea macinin ikinci yarisi, basarili derbiler ve en son da turkiye kupasiyla veda etti.

    ne gittikten sonra dilenilecek bir sey yapti, ne de yerin dibine sokulacak...yuzumuzde tebessumle anmamiz gereken, saygi duyulacak bir adam bana gore mancini. artik onun hakkinda tartismaya, birbirimize girmeye gerek yok.

    takimimizin yeni bir hocasi, sampiyonluk icinse kazanmasi gereken 7 maci var. biz isimize bakalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın