• 203
    sene başı kampı sırasında çok fazla dillendirildiğini bunun da çok mantıksız olduğunu söylemiştim. özellikle prandelli devamlı 4. yıldızdan bahsediyordu. tepkime galatasaray her kulvarda yarışacaktır falan fişmanlarla karşılık gelmişti o zaman. tabii ki bu takım her kulvarda yarışacak ama futbolcuların üzerine gereksiz baskı oluşturuluyor demiştim.

    sonra ne oldu? prandelli şampiyonlar ligi hezimetlerinden sonra hedefimiz lig demeye başladı, futbolcular da hezimet aldığımız maç ertesinde ligdeki maçtan dem vurmuşlardı. belli ki sene başı 4. yıldızı alırsak pazarlaması, türkiye içi rekabet derken çok işimize yarar denmişti.

    halbuki şampiyonlar ligi'nde bir kez daha gruplardan çıkarak istikrar yakalamış ve avrupa'da adımızı "sürpriz yapan takım"dan "gruplardan da çıkan bir şampiyonlar ligi klasiği"ne yükselmiş olabilirdik.

    bu dördüncü yıldız geyiği, küçük insanların dar bakış açılarının hırsıdır. istiyorum ki kazanılsın ki ağız tadıyla sene başındaki tarihi rezaletin hesabını sorabilelim. öbür türlü işler ters giderken ayaklanmış geçici galeyana gelmiş taraftarlarla aynı keseye konacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın