resim
Eray İşcan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 842
    antreman sahasına sevgilisini getirmesi gayet normal olan oyuncudur bunda pek bir itiraz olacagını sanmıyorum zira sneijder oglunu getirmis ise eray da ama öyle ama böyle bu takımın oyuncusu olarak kız arkadasını getirebilir, herkesin degerlisi baska tabiki. ayrıca bu kız bas örtülü ve görünüş olarak hanım hanımcık bir kız olsa ve eray ile yanyana herhangi bir fotograf cektirse yine de pek bir tepki çekecegini sanmıyorum ama hanım kızımızın hem sarısın hem de dışarıdan bakıldıgında biraz aykırı - ki bana göre degil - görünüşü direk '' bu tarzda kızlar nasıl floryaya giriyor '' izlenimi veriyor ama ne demiş ünlü düşünür '' kimse herkesin hayatına karışamaz '' *. ki zaten eray'ın hergün yaptıgı birsey oldugunu sanmıyorum zira ben eray'dan ilk defa böyle bir fotograf görüyorum. bu demek degil ki adam floryada parti düzenlemiş. sadece kız arkadası gelmis fotograf cektirmisler hepsi bu.

    sanıyorum ki taraftarın tepkisini ceken sey biraz da araba olmus, arabayı geçtim bir de baya iyi bir marka olunca daha cok dikkat cekmis cünkü bu sözlükte ben de dahil olmak üzere bir cogumuz bırakın o arabayı almayı benzin parasını bile ödeyemeyiz ama bu demek degil ki gidip de adama sırf arabası güzel diye sallanılması gerek. benim fotografta gördügüm kadarı ile arabayı park ettigi yer floryanın 4 adet futbol sahalarından herhangi birisi. yani ana saha degil , olsa da bana göre pek fark etmez. adam hergün antremanına geliyor mu geliyor. disiplinsiz bir haraketini de görmedim simdiye kadar. he eger performansından memnun degilsen sene sonu yollarsın , adam bu parayı zorla da almıyor önceki baskanlarımız sagolsun adamı takımda tutmakla kalmamıs ballı kaymaklı sözlesme imzalamıslar.

    uzun lafın kısası, ne sevgilisi umurumda ne park ettigi araba. 2 si de onun olsun , sonuna kadar da helali hoş olsun. ben bunlara takmam, ben performansına bakarım ki bana göre pek de iyi performans sergileyen bir oyuncu değil. umarım sene sonu takımdaki bazı oyuncularla beraber yollanır ve sinan gümüş gibi furkan gibi yetenekler onların yerlerini düşük maaşlarla alırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın