resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2123
    bu kafayla buralarda kalabilmesi o kadar zor ki. görünen köy kılavuz istemiyor.

    galatasaray, sırf hücum oynuyor diye bu kadar gol yiyemez. yiyorsa, bu konu ''olur böyle şeyler, hücum oynuyoruz çünkü'' diye geçiştirilemez. yahu 11-12 sezonunda 4-4-2 oynamamıza rağmen ligin en az gol yiyen takımı olduk. mancini, geçen sezon aynı savunma oyuncuları ile ligin en az gol yiyen ikinci takımı yaptı bizi yanılmıyorsam. böyle bir şey olabilir mi yahu? çok gol yiyoruz çünkü çok hücum ediyoruz diye bir savunma olabilir mi?

    bu akhisar'da olur. akhisar fazla hücum ederse çok gol yemesi normal. ama burası galatasaray. galatasaray'ın bu kadar gol yeme lüksü yok bu ligde. yiyorsa da gereken yapılmalı. hatayı sabri mi yaptı? yaptırmayacaksın, uyaracaksın. chedjou mu yaptı? aynı şekilde. hakan mı, semih mi, koray mı, muslera mı? kim olursa olsun gerekenleri söyleyeceksin hoca. sen, ''olur böyle şeyler'' tadında takılırsan, sabri gider rakip kaleciye pres yapmaya, sonra onun boş bıraktığı yerden golü yeriz.

    hoca malesef disiplin ve otorite konusunda oldukça zayıf. yapılan her işin en önemli noktasıdır disiplin. hoca böyle beden eğitimi öğretmeni havasında olursa, eray sahaya arabasını sokar, sabri kendi sorumlu olduğu kanadı savunmaz, selçuk orta sahada top kapmaya çalışmaz vs. vs.

    gidişat iyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın