resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 1346
    ziyaret için istanbul'a gelmiş, futbol hayatı hakkında belgesel çekimi için kulüp tesislerine girmek istediğinde aziz yıldırım vetosuyla karşılaşmış.

    kaynak götüm, pardon instagram hesabı : https://instagram.com/p/1x94RwkE-z/

    sen fenerbahçe tarihinin istatistiksel olarak gelmiş geçmiş en faydalı oyuncusu olacaksın, kulubün yerel birkaç başarısında en büyük pay sahibi olacaksın, taraftar tarafından efsane ilan edileceksin, parklara bahçelere heykelin dikilecek ama kulubün tesislerine seni sokmayacaklar.

    nerede ulan bu vefa fetişleri?? bundan büyük vefasızlık örneği mi var ülke sporunda? neden bu a.ına soktuğumun medyasında en ufak bir haber geçmiyor alex de souza gibi bir adama yapılan vefasızlık hakkında? vefa denilen olgu sadece galatasaray'a vurmak için kullanılan yalan dolan bir argüman mıdır?

    uefa'yı aldığımız sezon, hasbelkader kadronun içinde bulunan, ayağına top bile değmemiş, benim bile adını hatırlayamadığım bir topçu, uefa madalyasını satılığa çıkardı diye ajitasyon üzerine ajitasyon yaparak, galatasaray şöyle vefasız, böyle allahsız kulüp diye ortalığı velveleye veren satılık kalemşörler, aziz yıldırım köpekleri neden sesini çıkarmıyor?

    hayatımızın anlamı, varlık sebebimiz, iki cihan serveri, kainatın efendisi gheorghe hagi'nin böyle bir zulme reva görüldüğünü hayal edin galatasaray tarafından? boğaz köprüsüne yatırıp ne yaparlardı galatasaray'ı, bu vefa fetişleri?

    bundan sonra yok galatasaray vefasız kulüpmüş, yok vefa semt adıymış diye ağlayanı da belediye gömsün tez vakitte inşaaaallahül azim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın