resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 835
    sevgili medyam gene işlemeye başlamıştır arda turan için, 11.8.09 tarihinde hurriyet gazatesinde çıkan haberin sadece satır aralardında kalan bir detay;

    "arda bilindiği gibi maçın 90. dakikasında yerini barış’a bırakırken ağır hareket ettiği için hakem bünyamin gezer ile diyaloğa girmiş ve sarı kart görmüş, maçın bitiş düdüğü ile de sahaya tekrar girerek ihlalde bulunmuştu. "

    bu haberde yalan olan birşey yok ama çok pis, sinsi bir yönlendirme var. maçı izleyen ve az buçuk objektif olan herkesin gördüğü ise şudur:

    "galatasaray kaptanı arda turan oyuncu değişikliği görünce kaptanlık bandını takım arkadaşına vermiş ve daha 1-2 adım atmadan hakemin fiziksel teması ile kenardan çıkması istenmiştir, arda turan çıkması gerektiği yerden çıkmak istemiş ve koşarak oraya hareket ederken hakem tarafından durdurulup sarı kart görmüştür, hatayı gene kendinde arayan arda turan maç bitimiyle beraber hakemin yanına gidip samimi bir tablo çizmiş, olayı uzatmadan ve maç sonu hakemi medyaya şikayet etmeden orada bitirmiştir."

    kural ihlali nedeniyle ceza gelebilir, bu kural herkese sıfır tolerans ile uygulanacaksa arda turan cezasını çekmeye razıdır. geçen sene aldığı bence haksız cezalardan sonra sesi çıkmayan, yaygara yapmayan arda turan böyle bir durumda da gene efendilik dersi verecektir. bizim galatasaray taraftarı olarak tek dileğimiz medyanın "ite it gibi, çakala çakal gibi, aslana aslan gibi" davranmasıdır.

    (u: çok sinirlendim sözlük ondan yazı biraz manifesto gibi oldu, format gibi gerekçelerle silinirse diyecek bir lafım yok.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın