resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2104
    iyi hoca olup olmadığı tartışılır, galatasaray için şu an kesinlikle yeterli değildir, ileride yeterli olup olmayacağı da tahminden öteye gidemez ancak;

    başkanının arkasına bakmadan kaçıp giderek kulübü 4. yıldız yolunda ortada bıraktığı, kendisinin başımıza musallat ettiği italyanın tekinin de takımın içine sıçıp sıçıp batırdığı sikik bir aralık ayında takıma gelebilecek en iyi hoca idi. hatta bu hikayenin yine sikik bir başka ay olan eylülde kendini bin bir numara ile kovdurup gücün, makamın ve paranın yanında olmayı seçmiş egoist ama süper adalet sahibi imparatorlu versiyonu da vardır. o tarihte de bu sefer bir başka italyan zamanın şartlarına göre iyi tercihti.

    yani bu adam zaten milli takımda işi gücü hazırken, keyfi yerindeyken, rahatı iyiyken geldi taşın altına elini koydu da kötü mü etti? etmedi. ekstradan çok bir para kazanmıyor, keza itibar da... hatta kaybediyor belki, bunların da farkındaydı zaten. o yüzden elbette eleştirilir ama yerin dibine sokulacak da bir şey yapmadı yani yapmışsa da en azından mevcut gerçekler ve resmin geneli unutulmamalı. hamza hoca tüm bu zincirleme olaylardaki en son halka. öncesinde nice kofti, nice lafını yiyen yiğit var.

    o yüzden hamza hoca'ya bir söyler isem bizi şu an şu tarihte yarsuvat yönetimi ve hamza hamzaoğlu hocalığı durumuna kim(ler) düşürmüşse on tane de onlara söylemek boynumun borcudur.

    bir eleştiri: bana göre sağ açık mevkisinde bruma, olcan, emre çolak ya da sinan gümüş'e şans vermelidir. umut bulut oranın oyuncusu değil. mümkünse herkesi en iyi olduğu mevkide kullanalım hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın