resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2087
    o kadar komik bir taraftar profilimiz var ki, mancini ve prandelli örneklerinde sabır diyenlerin söz konusu yerli bir antrenör oldu mu tefe koyması cidden tuhaf. tamam hamza üst düzey biri değil ama söylediğiniz gibi berbat bir antrenörde değil.

    bu adamı eleştirmeden önce geldiği zaman şampiyonluk inancınızı bir hatırlayın. prandelli yeni gitmiş ve şampiyonluğu imkansız görüyorduk hepimiz. hamza bu inancımızı körükledi. tamam gerçekten bilhassa defansif manada ciddi hatalar yapıyor. takım üst üste 10 maçtır gol yiyor eyvallah haklısınız bu eleştirinizde. ama bu adam kendi seçtiği futbolcularla oynamıyor şu an. tamamen eline tutuşturulmuş 3-4 tane oyuncu dışında döküntü durumda bir takımı devraldı.

    hamza'yı eleştirin ama eleştirirken bu faktörleri de göz önünde bulundurun allah aşkına. mancini ve prandelli'ye verdiğimiz fırsatı hamza'ya da vermeliyiz. kendi takımını kurup bir şeyler denemeyi hak ediyor. ben hocaya bir sezon daha şans verilmesinden yanayım. en azından kendi istekleri doğrultusunda oluşturacağı takımı ve bu takıma oynatacağı oyunu seyretmek istiyorum. bu kadarını hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın