resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2075
    19 nisan 2015 trabzon maçına kadar dudağımı ısırarak inatla sabrettiğim, ancak sözkonusu maçtan sonra artık yeter dediğim hocamız.

    hoca sen kötü biten maçlardan sonra ne diyorsun? "ders alacağım." peki alıyor musun? aldığına dair bir ışık gösteriyor musun? asla. umut'tan sağ açık olmayacağını belki sen bile biliyorsundur ama ısrarla onu bütün büyük maçlarda sağ açıkta kullandın. bruma'nın, emre'nin suçu ne hoca? tamam bruma belki ilk geldiği gibi değil fazla ama emin ol kat be kat daha iyi umut'tan sağ açıkta. yani bunları biz görüyoruz da sen nasıl göremiyorsun ya da görmek istemiyorsun anlamıyorum. çok mu zor umut'un top süremediğini ve o bölgede alternatiflerinin bolca olduğunu görmek? sabri konusunda bu yüzden kızamıyorum sana çünkü elimizdeki en iyi sağ bek o ne yazık ki.

    senden kalan 7 maçta sağ tarafa kesin olarak emre ya da bruma'yı monte etmeni ve semih ile melo'yu yeniden takıma kazandırmanı bekliyorum, bekliyoruz. çünkü kör değiliz ve görüyoruz; ne umut bulut'la ne hakan balta'yla olacak iş değil bu. gözünü seveyim titre ve kendine dön ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın