resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2071
    taraftar kin kusmaya başladığına göre galatasaray'daki günleri sayılıdır. taraftar kin kusmakla haklı mı? sonuna kadar. hangi büyük maçı kazanacaksın hamza efendi? hagi bile yuhalandı stadta. hamzaoğlu kim? çiğ çiğ yer seni bu taraftar. bıraksın bu centilmen ve mazlum ayaklarını. bize tuttuğunu koparan, sabri gibi ergenlere haddini bildirecek hoca lazım. dalga geçer gibi bütün serbest vuruşları sabri'nin kullanmasına izin veren hoca değil. terim'e yancılık yapa yapa yancılık kanına işlemiş. aynısını oyuncularından da bekliyor herhalde. o yüzden sabri, umut gibi yetenek fukaraları sürekli ilk 11'de. hamza efendinin adamları bunlar. yasin mi? üvey evlat o. ensesine vur lokmasını al. adaletli forma dağıtamıyorsan bırak bu işleri. daha fazla konuşmak istemiyorum. sahanın kenarında şef garson gibi duruşu aklıma geldikçe sinilerim zıplıyor. hamzacılar yine toz olmuşlar. ne oldu sahip çıksanıza hocanıza? yoksa savunacak yüzünüz mü kalmadı artık? abdürrahim zıpzıpının çapı ne ki getirdiği hocadan hayır gelecek. ısrarla iyi futbol oynamıyoruz dedik dinletemedik. şansla, balla kazanıyoruz dedik anlamadınız. hamzaoğlu'ndan hoca olmaz dedik ofsaytladınız. geldiğimiz nokta ortada. hamzaoğlu'nun bu takımda devam etmesini isteyen vizyonsuzdur ve futboldan zerre anlamıyordur. umarım hamzaoğlu bu kulübe uzak, fatih hocasına yakın olur. yeter ulan "hamza hamzaoğlu" yazmaktan bıktım. ne biçim isim böyle? bundan sonra h.h yazacağım. klavyemdeki tuşlara yazık aq.

    edit: hamza hamzaoğlu sürekli prandelli üzerinden savunuluyor. kafayım yemek üzereyim. aralarındaki tek fark prandelli'yi satan oyuncular, hamzaoğlu'nun gelişiyle ile hocayı ve takımı satmaya ara verdiler. bu da takımın biraz daha iştahlı oynamasını sağladı. hepsi bu. ne çabuk unuttunuz selçuk'un trt'de "galatasaray savunmaz yapamaz" diyerek prandelli'ye salladığını. savunma yapamadığımız için bu haldeyiz. işte bu yüzden 3-0 öne geçtiğimiz maçı bile diken üstünden seyrediyoruz. ayrıca hocayı, sistemi sorgulamak bir futbolcunun haddine mi? bunu yapan da selçuk. 2m yanındaki adama düzgün pas veremeyen, rakibe götünü dönüp topu saklamaya çalışırken yere düşüp faul bekleyen selçuk. üstelik bu adam takım kaptanı. prandelli biraz yürekli bir adam olsaydı bunun gibi yeniçerilerin ipliğini çoktan pazara çıkarmıştı. prandelli gitti, hamzaoğlu geldi. florya oldu bir futbolcu çiftliği. bol keseden tatiller, 3-4 günlük izinler. eğlenerek öğrenelim anlayışı geldi florya'ya. kreş ya burası. sonuçta futbolcuyken maç videolarını izlemekten sıkılan bir hocamız var artık. video olmadan öğrencilerine yaptıkları hataları nasıl anlatıyor acaba? işaret diliyle mi? yoksa boyama kitabıyla futbolculara hatalı pozisyonları mı çizdiriyor? eğlenerek öğreniyoruz demediniz mi lan. al sana hamzaoğlu hocalığı.

    yok prandelli varken 4'er 4'er gol yiyormuşuz. hamza efendi gökten inmiş takımı ihya etmiş. ne lan bu dede korkut hikayesi mi? prandelli ile hamzaoğlu arasında oynanan futbol ve alınan skorlar açısından çok fark yok. hatta giderek artan bir benzerlik var. (bkz: #1691488)
App Store'dan indirin Google Play'den alın