resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2069
    takımı şampiyon yapar yada yapamaz. fener galibiyetinin siniriyle gelip burada öfkesini kusanlar da bir zahmet şu sezona şu kadroyla başlayanların kulaklarını çınlatsın azıcık.

    süper kurumsal ile prandelli olsaydı bu sezon tüm maçları formalite olarak izliyorduk ve 2015-16'da yapmamız gerekenleri tartışıyorduk çoktan. o yüzden yavaş gelin biraz. resmen hakaret ediliyor da ne kadarını hak ediyor önce onun muhasebesini yapın.

    en önemlisi de iki yüzlülük yapmayın. geçen sene takımın başarısız sonuçlarında "mancini mi çıkıp o golü atacak amk" diyenler; fener maçında burak'ın aşırtma yaptığı pozisyonda hamza hoca mı çıkıp atacak onu veya trabzon'da yine burak yılmaz denilen çakma qral'ın yerine hamza hoca mı vuracak o kafayı boş kaleye?

    elidneki takım berbattır net kere net. 2014-15'e bu kadar boktan bir kadroyla giren takımın şuanda yarışın içinde olması bile başarıdır. ki zaten takımın ne derece boktan olduğunu sağ olsun şampiyonlar liginde bizzat gördük. orası türkiye ligi gibi değil, adamlar direk sana hissettiriyor kalitesizliğini.

    ulan zaten sağ bekimiz de sabri sol bekimiz de telles, ileri ucumuzda umut ve burak'ın ayağına bakıyoruz. takımın ne derece boktan durumda olduğu ortada zaten sırf şu örneklerle.

    hamza hoca şapkadan tavşan çıkaramazsa, bu onu kötü bir teknik direktör kesinlikle yapmaz. alternatifsizlikler içinde optimumu almaya çalışıyor takımdan. karakter olarak da beyefendi ve düzgün bir insan. höt zöt yapmıyor, agresif takılmıyor diye eleştirenler de gider fatih terim'e de kabadayı der anasını satayım.

    şu takıma milyonlar harcayıp ala ala ontivero, çamdal, pandev, dzemaili, hajrovic ve saymakla bitmeyecek çöpleri dolduran aptalların yaptıklarının hesabını vermeden divan kuruluna çıkıp konuşma yapıp bir de destek gördüğü ortamda; hamza hoca en suçsuzlardan biridir. şampiyon olamasa da yüreği yeter.

    sezon sonu da ismail kartal'lı fener şampiyon olursa alın o süper kurumsalınızı yaptığı hamlelerle şampiyonluğu ve 4. yıldızı fenere verdiği için tebrik yağmuruna tutun, yağlayın, ballayın, övmenin bile bokunu çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın