resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2060
    hoca hakkında neler düşündüğümü önceki entrylerime bakan herkes görebilir. lakin dün akşam oynanan* maç özelinde bir kaç yorumda bulunacağım.

    1- maça umutla başlamak yerine neden sağ kanat oynayabilen 3 oyuncudan hiçbirini kullanmıyorsun hocam? eski formundan uzak olsa da asistler yapan bruma, sakatlıktan dönmüş ve kendini göstermeye hevesli aydın ya da a2 takımında gol kralı olan sinan'ın hiç mi artısı yok umuta göre? bu adamlar oynasa umuttan farklı ne katarlar diye düşünüyor musun ?

    2- bu maçta yine oyuncu değişikliği konusunda hakikaten çok büyük sıkıntıların olduğunu gördük hocam. hamit yerine emre, yasin yerine olcan, burak yerinde pandev? ciddi misin hocam? emrenin girmesi elbette oyunu çok olumlu etkiledi ama emre selçuk yerinde girmeliydi oyuna hamit yerinde değil. hamit sakatlandığında maçın yarım saatlik bölümünü geçmiştik zaten. geri kalan 60 dakikayı melo götüremez miydi? cevabı hepimiz biliyoruz sanırım. yasini etkisiz diye çıkardın sanırım da acaba wesley ile paslaşamadığı için oldugunu hiç düşündün mü hocam? buraya bir çözüm getirmek yerine sen bal yapamayan arıyı oyundan aldın yerine başka ve diğerinden daha az bal yapacak bir adam aldın. ne değişti? burak yerine pandev değişikliğine hiç yorum yapmıyacağım zaten sadece susuyorum ve pandev neden oynamıyor yahu diyenlere bırakıyorum yorumu. ki burak'a ne kadar kızan bir adam olduğumu da bilen bilir.

    3- hocam çok iyi bir adamsın, nazik bir ruhun var, hakiki bir galatasaraylı olduguna şüphemiz yok ama olmuyor be hocam. doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor. bir yandan şu takımı şampiyon yap diye dua ediyorum diğer yandan şampiyon olursak senin hatalarını görmezden gelecekler diye korkuyorum. inşallah bu işte galatasaray karlı çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın