resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2055
    19 nisan 2015 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a geldiginden beri kendisini hic gelistirmedigini, gencleri birakip yenicerilere yaslandigini ispat etmis kisi. kadroda iki tane sneijder var. birinin adi emre diye oynatilmiyor. sonra da cocugun basliginda cemkiriliyor "kendini gelistirmiyor" diye. cocuk gayet iyi, oynatmayan senin kendini gelistirmeyen "hoca"n! sag kanada bakiyorsun umut ve sabri. rakibin isi kolay sol kanadini presle, sag kanadindan yuru. hamit sakatlaninca dahinin aklina emre geliyor. emre'yi sabri'nin onune aliyor. bu defa gobek zayifliyor. gobege cozum yasin olcan degisikligi! sakin dokunma 2 forvete mazallah korkak derler. olcan'in ayagina top 3 kere falan degiyor ikinci yarida. o hicbir ise yaramayan otoban olmus sag kanattan geliyor butun akinlarimiz. emre sazi eline almis. hani su arena'da topa 2 kere dokundu diye yuhalanan emre. her dondugunde homur homur homurdanilan emre. neymis saha gorusu kotuymus. size umut ve burak mustehak. o sag kanattaki sabri umut burak paslasmalari adi altinda yapilan iskence bitti.

    bitti de ne oldu?

    kagni hakan balta. nasil olduysa artik nasil bir iliski icindeyse semih'i, koray'i kesen kaval kemigi balta ve ekurisi sabri var senin takimda. ne olacak yani? sneijder ve dadaslari kac mac tasiyacak zannediyordun seni hoca? bu takimin gencleri ne yaptilar sana hoca? emre ne yapti yasin ne yapti bruma ne yapti?

    bruma'nin ne yaptigini sana soyleyeyim. terim kendisine kotu dedi o kadar. yasin'i cikarmani elestirmek istemedi. bruma'ya cakti. o gun bitti di mi bruma senin icin?

    peki pandev nedir? gecen hafta "oyun duzenimize uymuyor" dedigin pandev? insan itin bir tarafina soktugu oyuncuya kurtarici gibi sarilir mi? kurtarici gibi sarilacagi topcuyu itin bir tarafina sokar mi? sinan gumus ne yapti sana?

    bu takimin gencleri ne yapti sana? koray, semih, tarik, bruma, emre, sinan ne yapti sana?

    tarik kotu diyorsun. sabri? sabri 9 ortanin 2'sini daglara taslara yaparken birak belki istatistigini duzeltme imkani olana sans ver. 15 senedir bir halta yaramamis adami daha ne kastiriyorsun?

    bruma. neymis son paslarinda kotuymus. umut ve burak cunku pas rekoru kiriyorlar.

    semih ve koray kesiliyor neymis? balta tecrubeliymis. tecrube yaslanmaksa en tecrubeli sensin bu takimda. sen peki topcu muydun? balta'dan hallice iste.

    presmis. emre kenardaysa pres mres yoktur arkadas senin takiminda.

    ama kabahat sende degil!

    kabahat seni elestiremeyen zihniyette! kazanirken elestiremeyen zihniyet bunun sorumlusu. goygoyculuk oyle pis bir illet olmus ki taraftarimizi esir almis. 3 tane siktiriboktan lig galibiyetine destan yazma derdinde olan bu zihniyet, hoca ne yapsa dogrudur kafasiyla, bilmem ne production hamza hamzaoglu 2014-15 videolariyla ve "hoca diyeceksin!", "elestirmeyeceksin" fasizmiyle, biatciligiyla bas sorumlu. tedavi edilmesi gereken en buyuk hastalik bu. hamza baska gezegende mi yasiyor? "takima dokundum yarista kaldik lider olduk kendimi ispatladim bitti" diye dusunuyor. boyle dusunmesinin ve geldiginden beri kendisini gelistirmemesinin en buyuk sebebi de elestirmek yerine pohpohlamaniz. kendisini kendisinin ispat emeye calismasi degil sizin ispat etmeye calismaniz.

    sorun hamzaoglu degil. sorun sizlersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın