resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2036
    vallahi pes. bir hoca haftalarca aynı yanlışı yapıp, her yanlış sonunda hüsranla sonuçlanmasına rağmen yanlışı görmez mi? demek ki görmüyor.

    oyuncularla iyi geçinip, etliye sütlüye karışmayıp, gazlayıp tek tek performanslarını artırmaktan başka taktik teknik anlamda hiç bir katkı vermedi. baştan sona hep yanlış. hep hayalkırıklığı. bunu ilk defa da söylemiyorum. herşey iyi giderken de böyleydi. yanlış o zaman da yanlıştı bugün de yanlış. hoca naptı hiçbirşey. hatalar noldu aynen devam ediyor.

    bi de ciddi anlamda otorite zaafı var. niye? kimseyi kırmayacak ya. maçın sonunu zor getirdiğimiz galibiyetlerin sayısını unuttum.

    taktik teknik konulara zaten girmeye gerek yok. herkes bir ucundan söylüyor.

    her şeye rağmen şu kolpa sezonu bari alsaydık. tamam belki potansiyel vardır. belki iyi hoca olacaktır da. o noktada mıyız kardeşim şimdi ?

    hocayla ilgili duygusal davranacaksan inanmaya devam et. ancak benim hocayla ve şampiyonlukla ilgili tek ve en çok güvendiğim, inandığım konu bugünlere getiren futbol şansı. hakikaten çok şanslı adam. az daha devam etse şu şans ta sezon sonunda mutlu olsak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın