resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2000
    trabzon'dan kalkan takım uçağı istanbul il sınırları içine girmeden gönderilmesi gereken vasat oğlu vasat hoca. "ama bizi şampiyonluk potasına hamza hoca soktu, lütfen böyle konuşma :( " demeyin, bu takım prandelli zamanında bile yarışın içindeydi. hamza'nın bu takıma kattığı hiçbir şey yok. prandelli gittikten sonra bazı oyuncular abdürrahim abilerinin de gazlamalarıyla oynadı, o kadar.

    fenerbahçe, başakşehir ve bügünkü maçta* çıkardığı 11'ler, yaptığı değişikliklerle takımı mahvetti. ama eldeki malzeme bu demeyin, bu malzeme bu kadar kötü kullanılmaz. sen ayakta duramayan pandev'i yarım saat kale oyuna alır*, umut'u oyunda tutup burak'ı çıkarırsan hiçbir şey kazanamazsın. hele bi de olcan faciası var ki sormayın. hamit sakatlanmasa takımın sahadaki en iyi adamı emre'yi de oynatmayacaktı, bunu da söyleyelim.

    nereden bakarsan bak vasat oğlu vasat bir teknik direktör. ben yıldım artık bu adamı eleştirmekten. kendisi aynı hataları yapmaktan bıkmadı. şimdi otur bekle rakiplerin puan kaybetmesini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın