• 68
    ergin ataman formsuzdur, kadro planlaması ne yazık ki çökmüştür, hesapları istediği gibi tutmamıştır, efes'e karşı oynadığı maçlardan beri büyük bir konsantrasyon kaybı yaşamaktadır. bunlar her insan ve koçun yaşayabileceği durumlar. -ki ergin ataman bu sezon pek çok anormal olmayan sıkıntıyla uğraşmak zorunda kalmıştır. bütün bunlara rağmen euroleague'de son saniyede giden maçları oldu bu takımın. acep keramet kimin? -ki bu maçları kazanmış olsa takım o dönem içerisinde f8 hedefini sürdürebilecekti, hoş arroyo'yu kaybetmiştik ya. bu süreçte taraftar olarak, insan olarak eleştiri elbette bizim doğal hakkımız. ama bu arkadaş eleştiri yapmıyor, bunu bir kabul etmemiz lazım. bu arkadaş direkt nefretini kusuyor.

    (bkz: #1690039)

    bu yazar arkadaşımız ne yazık ki ilgi meraklısı ayşen'den fazlası değildir. ergin ataman'a laf etmek için takımın kötü oynamasını iple çeken bir güruh var galatasaray taraftarı içerisinde, ergin ataman geldiği günden beri kendisini kabullenemeyen, hatta efes sempatizanı olan bir güruh, bu arkadaşımız da o güruhun bir mensubu, efes sempatizanı mı bilemem. gerçi ivkovic'in oyuncuyu tekmelemesine babacan tavır, istanbul beyefendiliği filan demişti ya ahaha.

    ha şey refere ettiğim entrysinde bile bir mantık yok ama işte. neyse. ulan sanki her elini kolunu sallayan efes'e koç oluyor da ergin ataman'a da öyle bir şans denk gelmiş. ya sabır. ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın