resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3486
    bize böylesi lazım değil arkadaş. çünkü bu adam bize gelebilmek için alacağı maaşının önemli bir bölümünden feragat etti.kendisine ödenecek bonservisi de kendisi belirleyip gerekirse cebinden ödemeliydi.

    bize, oynadığı dönemde elinden geleni yapacak, güler yüzlü, uyumlu adamlar lazım değil.bize olcan gibi olmasa da olur havalarında takılacak, sürekli suratı asık, sadece ismi malum kankalarıyla takılacak adamlar lazım.

    bize, bu adam gibi git denildiğinde gidecek, gelmek için elinden geleni yapacak adamlar lazım değil kardeşim. bize, aydınlar, yektalar ve daha nicesi gibi klübe sağlam bir kontratla kapak atıp, yıllarca yatıp para yiyecek adamlar lazım.

    bu adam zaten kiralama bedelinden, hak ettiği bonservis ücretini bile çıkardı arkadaşım. bonservisine 4m dolardan fazla ödemek bizim aptallığımızdı. yani bize amrabat hiçbir zarar vermedi. kendisinin transferinde suçsuz bir tek kişi bile varsa o da amrabat'ın kendisidir.

    sonuç olarak, çok rahat bir şekilde kendisine en azından kadro derinliğinde yer bulabilecek değerde ve kalitede bir galatasaray futbolcusudur. ve galatasaraylılığa yakışmayacak hiçbir hareketi olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın