• 208
    bu sözlükte ne kadar çok eski, antika, mazi sevici adam var ya. antikacı dükkanı mı var milletin anlamıyorum ki. en son 19 sene önce (1996) başkanlık yapmış birine dilenmek nedir? oyuncu kaçırarak transfer yapılmıyor artık.

    "aziz yıldırım'ın başımızın üstünde yeri var. kendisi çok sevdiğim bir insan" diyen biri alp yalman. sen bireysel olarak aziz yıldırım'ı sevebilirsin ama galatasaray'a başkan adayı oluyorsan böyle açıklamalar yapamazsın. çünkü karşında galatasaray'a zarar vermek için fırsat kollayan, suç örgütü lideri kontrolünü yitirmiş şikeci bir zat var. ayrıca kişisel olarak aziz yıldırım'ı sevebilen galatasaraylı'dan ne köy olur ne de kasaba. olsa olsa adnan polat olur.

    seçimler öncesi "prandelli akıllı, işini seven ve iyi niyetli biri. fatih terim'e yapılanı prandelli'yi yapmam" kafasında bir adamdı. göreve gelseydi lafını mı yiyecekti? yoksa göz göre göre prandelli'nin takımı dibe batırışına seyirci mi kalacaktı?

    naftalin kokan başkan adaylarından bıktım ben. hep aynı isimler. utanmasalar 101 yaşındaki ali tanrıyar başkanlığa gelsin diyecekler. bazıları hala akıllanmayıp dedelere sahip çıkmaya çalışıyorlar. artık bu kulübün, genç, dinamik, çağdaş, spora ilgi duyan, dünya futbolunu yakından takip eden, basketbola amatör branş demeyen, masaya yumruğunu vurabilen, galatasaray'ın haklarını yedirmeyen, şikeciler karşısında dik durabilen bir başkana ihtiyacı var. ağzındaki koca purosuyla gevşek gevşek "aziz yıldırım dostumdur, fenerbahçe kardeş kulüptür" diyen adamlar uzak dursun bu kulüpten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın