• 481
    çoğu kişinin aksine benim gayet değer verdiğim bir kupadır. arkadaş sen sene başı planlaması yapıyor musun. o zaman bu kupaya göre de yapacaksın.

    bayern münih 80.000 kişiyi stadına doldurup o maça çıkıyor mu çıkıyor. hatta as takımından 7-8 kişi oynatıyor mu oynatıyor. senden daha fazla efor sarf edilen bir ligde senden daha kaliteli bir takım, senden daha kariyerli ve yetenekli oyuncular egolarına yedirememezlik yapmayıp oynuyorlarsa sen de oynayacaksın arkadaş.

    bu arada şu genç oyuncu ve ya çok oynamayan oyuncu mevzusu hakkında bir şey söylemek istiyorum. artık dünya 11 tane oyuncuyu rotasyona sokmuyor. 3,4 tane oyuncuyu rotasyona sokup ileride belkide yan yana oynayacağı oyuncuya alıştırıyor seni. benim ali ile uyumum bir şey ifade etmez, ben robbenle ne kadar uyumluyum o önemli.

    ha sıkıntı bana göre de statü. uefa avrupa liginin düştüğü hataya düşülüyor. bu kupaysa elemeli olmalı. grup falan uğraştırmayın adamı. raki seni yendiğinde sadece 3 puan almış oluyor oysa eskiden cebine bir hikaye koyuyordu. bana göre ilk başlarda en azından tek maç üzerinden elemeli olmalı. o tek maçta güçsüz takımın evinde olmalı.

    düşünsenize izmirdeki bir baba oğulun galatasaray maçına gitmesi için fırsat bundan güzeli var mı?

    bir de sözüm "maç başlarını karşılamıyor yeaaa"cılara... banane arkadaş. sen sözleşmeni yaparken kupa maçlarındaki maç başını daha düşük ayarlansaydın. o senin problemin. sanki bizim kupadan gelen para ödülü diğer liglere göre cep harçlığı da beyefendiler parayı beğenmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın