• 60
    valla ne yalan söyleyeyim, gençlerin zamanını ayırdığı, fikirlerini beyan ettiği en önemli sosyal medya sitelerinden biri olan ekşisözlük'te soruları yanıtlaması çok güzel ve olumlu bir hareket. inanın bana böyle bir hareketi hiç beklemezdim, yani yaptığı hareketi takdirle karşılıyorum.

    ancak verdiği cevaplar konusunda o kadar da samimi olduğunu düşünmüyorum. yani cevapladığı soruların geneli ya 'onu da halledeceğiz' diyerek işin temeline değinmeden raad ol kanka modunda, ya da onu bile yapmayıp 19 nisan'ı bekleyin diyerek cevaplanmış. geri kalanlar da zaten bakın sosyal medyaya da hakimim tadında günümüz internet geyiklerinden** alıntılarla geçiştirilmiş. zaten bakıldığında yanıtladığı soruları da özenle seçtiği anlaşılabiliyor. işin içine şikedir, cezadır olayına daha gelemedim bile, ki aslında temel sorunların yanında biraz da öncelik sırası olarak orta sıralarda kalan bir şey, en azından devletin esaslı problemlerine nazaran. tamam, ulusa sesleniş yapmanı da beklemiyoruz da, biraz daha ciddiye alınıp öyle cevaplasaydı daha iyi ve ikna edici olurdu diye tahmin ediyorum. birazcık ilkokul müsameresi tadında geçmiş yani :(

    gerçi desenize ekşicilere laf mı anlatacak adam. herif gitmiş dış mihrakları, karl marx'ı, devrim'i sormuş. bunlara da ne cevap versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın