• 37
    bir kez daha söylemek gerekirse sezonun maçı. elim titriyor yazarken, birden geldiler. bu maçı hayırlısıyla atlatırsak gerçek tabirle okyanusu geçmiş olucaz, dere kalıcak geriye. tarihimizde böyle maçları çok oynadık ama bu maçtan 3 puan almamız demek bjk ve fener'e beyler siz isterseniz 2. kim olacak mesajı vermek gibi birşey. bu maçı alırsak fener ve beşiktaş'ın kalan haftalarda daha da stresli oynamalarına yol açıcak, puan kayıplarına sürükleyecek. haftaya bu saatlerde sözlüğün durumu umarım pozitif olur, yazarlar sürekli güzel şeyler yazar, bayram havası olur sözlükte:

    https://www.youtube.com/watch?v=iuN8vhrwvw8

    sağlıklı bir galatasaray hepimizin isteği, sneijder'i, burak'ı, semih'i takıma dönsünler, tam randıman alsın artık hamza hoca takımından.

    hocanın çıkaracağı kadro:
    http://galatasaray11.com/i/2453.jpg
    bu olacak ancak keşke sakatlar geçse ve artık şu kadroyla çıksak:

    http://galatasaray11.com/i/2454.jpg

    sözlük olarak sinerji bu maçta olması lazım. trabzon orta sahası olmayan bir takım, ersun yanal açık oynayan bir takım. trabzon'da silahlı saldırıdan sonra halkın bizi güzel ağırlayacağını düşünüyorum. gollü geçeceğini düşünüyorum. şu maçı alalım, fenerbahçe maçlarını izlemek istemiyorum. haftaya bu saatlerde bu başlıkta keyif dolu entryler görürüz umarım*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın