resim
Javier Pedro Saviola Fernández
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Arjantin
  • 55
    bu adamı 2007 yazında çok beklemiştik, o zamanlar barcelona tarafından oradan oraya, oradan oraya üst komşuya sürekli giden tatlı tabağı misali gönderiliyordu.

    sonra ne mi oldu, kendisini real madrid transfer etti :( biz de transfer sezonunun son günlerine yakın shabani nonda ile anlaştığımızı duyurduk.

    o zamanlar beklediğimiz bir diğer futbolcu da;

    (bkz: julio baptista)

    gerçi o hıyarı ciddi ciddi alacaktık da, soktuğumun copa america'sı nasıl bir kupaysa artık, kiminle ilgilensek performansı tavan yapıyordu. hatta hatırlıyorum; finalde arjantin'e elano'nun uzun pasında sol çaprazdan inanılmaz bir füze göndermişti. bu performansı sonrası haliyle real madrid'de rotasyon oyuncusu olarak bir fırsat daha eline geçirmiş oldu. 2007-2008 sezonunda da hollandalı inadı tutan yeni teknik direktörleribernd schuster yönetimindeki real madrid'de, wesley sneijder ile beraber la liga'da şampiyonluğa ulaşmışlardı.

    fernando muslera'nın işini de allah'tan bir başka copa america* öncesi bitirdik de işi sakata sokmadık.

    bu arada bu yaz bol bol latin amerikalı oyuncuyu gündemimize alacağız, malum sınır kalkıyor. buna binaen de tedbirli olmak lazım; malım 2015 copa america is coming :(

    başlığına yazdığımız adamın konusundan çok saptık; saviola da 2014-2015 sezonu itibari ile hellas verona'da top koşturuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın