resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1962
    ben ki bir yabanci hayrani*, bu adama saygim buyuk. elbette yazin wesley reyiz hakkinda soyledikleri icin hepimiz kizdik. ama anladik ki soyledikleri anlik bir sinirdenmis. bu adam babasinin cenazesinde i love hozam albayrak'tan telefon aldi galatasaray'in basina gecmesi icin. hani o ara rezilleri oynayan, ligde bir macta henuz 3 gole ulasamayan, sampiyonlar liginde neredeyse fenerbahce'nin rekorunu kiracak olan, her ne kadar puan olarak olmasa da zihinsel olarak lige havlu atmis galatasaray'in.

    aralik ayindan an itibariyle nisan ortasina kadar takimi getirecegi en ust noktaya getirmis. sneijder ile olan onyargilari yikmis. aylardir yokari oynayan selcuk inan'dan neredeyse yerli davids, burak yilmaz'dan ise yerli henry yaratmis bir adam. oyuncu degisiklikleri, otoritesi suan en buyuk elestri konulari. dogrudur ama su var ki ligin bitimine 8 hafta kaldi ve hoca ekibiyle insallah bize mutlulugu getirecek bir adam. kendisini fatih terim'e benzetiyorlar ama yanlis. hamza hoca durusuyla ve efendiligiyle bana biraz da oyuncu iletisimiyle mustafa denizli'yi andiriyor.

    artilari:

    - takimda birlik beraberlik yaratti. antremanda bruma'dan alex telles'ine, selcuk inan'dan pandev'ine herkes pozitif energi ve memnuniyet icinde calisiyor

    - geldiginden beri 15 lig macinda 11 galibiyet 3 beraberlik ve 1* yenildi aldi. bu transfer yapmayan bir hocaya gore gayet iyi bir istatistik.

    -telles, bruma, koray gibi genclere sans tanidi. belki bu adamlar uber yildiz olamayacak ama destek verirsek bizim takimin gediklisi olabilirler. o yetenek bu oyuncularda var.

    - sneijder konusunda hepimizi yaniltti. hatta ustune yasin oztekin'den yerli bir farfan yaratti. sneijder ile iyi bir ikili olmasinda katkilari yadsinamaz.

    eksileri:

    - takimin formda olmasi guzel ama rehavet sorunu var. galatasaray 2 veya 3 farkla one gectigi maclarda gol ve goller yiyor.

    -bazen oyunculara cok fazla taviz veriyor (benim sahsi fikrim degil, sosyal medya da bu konu tartisiliyor)

    -alistigimiz etrafa kabadayilik sacan turk hocalardan degil de, kaybedilen mac / puan kaybi sonucu ozur dileyen, hatalardan ders alacagini soyleyen bir adam hamza hoca. bu sonuncunun eksiklere yazilmamasi gerektigini dusunuyorum ama yazdik bir kere :(

    -sinan ve halen inandigim adam pandev'in lig maclarinda hic sure alamamalari. hadi sinan toy diyelim ama pandev bu ligde en az 6 puan kazandiracak guctedir

    her neyse, hamza hoca keldiginden beri takima pozitif enerji ve inanc getirdi. bu da oyuncularda inanilmaz bir pozitif enerji yaratti. defansif sorun artik kafaya takilmamali cunku cok gec. yapacak tek sey kalan 8 hafta yedigimizden fazlasini atmamiz. bunun gerceklesmesi dilegiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın