resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1961
    bol bol yabancı futbolcu alınınca şampiyonluklar kazanılacağını zanneden 13 yaş tiplerin hedefindeki isim.

    böyle bir denklem dünya'da yok. ne bol yabancı ne bol yerli almak sorunu çözer. amaç; takıma doğrudan etki edecek ve mevcut kalitesini daha yukarı çıkaracak yabancı/yerli transferler yapmaktır. nasıl melo, selçuk, ujfalusi, elmander, muslera ve tabi ki diğer yerli/yabancı oyuncular 2011-12'de skandal sezonun ertesinde takımı uçurdu, işte onun gibi hamleler bizi kurtarır.

    pasaport'a bakarak başarı yakalanacağı nerede görülmüş, takımın seviyesini yükseltecek hamleler yerine, hajrovic, ontivero, salih dursun, burdisso, dzemaili, pandev, veysel sarı, tarık çamdal gibi transferler sadece kulübü ekstra maddi yükün altına sokar başka da bir işe yaramaz. bu vesileyle bu adamları alanlara da bir kez daha sövelim. şu adamlara verilen toplam parayla git iki tane dünya yıldızı al, bir santrafora bir de kanat pozisyonuna. 10 tane adamın vereceği katkıyı iki adamdan nasıl da alırız görün o zaman.

    daha gelmeden sneijder'i bitirecek diye karalar bağladınız, adam sneijder'e hiç olmadığı kadar serbest rol verdi, ne mancini ne fatih terim sneijder'i bu kadar serbest kullandı. ikisi de sol kanada gömdü adamı genelde. yerliler kadar yabancıların da performansı yükseldi hamza hoca zamanında ve en önemlisi sezon başı prandelli varken 2,5 milyon euro'luk kazık olan yasin öztekin şuanda şampiyonluk da en fazla pay sahiplerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın