• 3425
    son 10 senede erkek basketbol takimina harcanan paranin yarisini harcamamis maccabi telaviv'in kac kupasi var, fenerin daha final four'u yok.

    kadin basketbol takimina son 10 senede harcanan paranin 5'te birine kurulmus galatasaray kadin basketbol takiminin iki avrupa kupasi var.

    son 10 yilda fenerbahce ulkerin harcadigi parayla orta halli bir avrupa futbol takimi sampiyonlar liginde her sene gruptan cikma mucadelesi gosterirdi, f.ulkerin final four kapisina gelmisligi yok.

    voleybol kadinlarda harcadiklari parayla bir kadinlar voleybol ligi kurulur.

    neyi kiskaniliyor anlamis degilim. o kadar paraya bir tek voleybolda kupa getirebilmisler ulkeye onda da sureklilik saglanamamis zaten. digerlerinde ise tamamen rezillik soz konusu.

    hayatimda hic kimseyi ne cok parasi var gitmis luks araba almis diye kiskanmadim. ureten, yaratan kisinin ise onunde egilirim.
    fener de parasiyla bile anca bu kadar yaptiysa elde ettigi basari falan degil. dusun 10 milyon euro harcamissin araba alacagim diye ama sana ferrari veriyoruz diye ferrari ff kakalamislar. ferrarim var diye mi ovunursun yoksa 10 milyon euro'ya ferrari ff sokmuslar diye rezil mi olursun?

    kendilerine 10milyon euroluk ff'leriyle basarilar. biz 97' gtr'la onlardan daha basariliyiz hamdolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın