resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3206
    bir neslin bütün hayallerini yıkan futbolcu. galatasaray'da iken gelen arka arkaya başarılar ve taraftarın sevgisi kendisini fazla şımartmıştı. kim bilir avrupa'da neler yapma hayalleri kuruyordu ki yanlış kulüp tercihleriyle kariyerini mahvetti. ardından gelen sakatlıklar, mevki değişiklikleri, agresifliği sonucu kullandığı ırkçı ve katı söylemler falan derken tüm türkiye'nin nefret etme derecesine geldiği bir adama dönüştü.

    böyle olmasının sebebi kurduğu hayalleri gerçekleştirememesi. avrupa'da oynamaya çok takıntılıydı genç yaşından beri. bu uğurda yetiştiği camia ile ters düştü. daha sonra da fenerbahçe'yi bırakıp ikinci bir atletico macerasını denedi ama olmadı. allah razı gelmedi belki de böyle çirkef biri olduğu için.

    büyük ihtimalle yanlız kaldı mı kendine deliler gibi kızıyordur. arda'nın falan geldiği noktaları görünce köpürüyordur içten içe. zaten sahada ki bu agresifliğin, pislikliğin sebebi de bu. emre kendinden nefret ediyor. bu kadar yeteneğe, tarihin gördüğü en iyi futbolculardan birinden bizzat eğitim almasına rağmen akılda kalıcı biri olamadı.

    daha sonra fenerbahçe macerası ile birlikte verdiği "çocukluktan fenerbahçeliyim", "galatasaray forması tuhaf gelmişti zaten" gibi söylemleriyle acesto balsamico'da denildiği gibi, türkiye'nin luis enrique'si olmaya çabaladı. galatasaray ile bütün bağları tamamen koptu ve fenerbahçe'ye dört elle sarıldı.

    şahsi tahminim bundan 15 yıl sonra çoğu kişinin ismail kartal'ın hatırlandığı kadar emre'yi hatırlayacağı. asla türk futbolunun efsane isimlerinden biri olarak anılmayacak. sadece bir emre vardı bir zamanlar diye hatırlanacak. bundan adım gibi eminim.

    nereden;
    http://1.bp.blogspot.com/...600/emre+genclik.jpg

    nereye;
    http://f1.trtturk.com/...1415001050_94938.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın