• 1091
    bugün ülke insanlarının yaptıkları saçmalıklara sinirleneceğim. maddeler halinde belirteyim. sadece bugün yaşamış olduğum olaylardır.

    - metrobüs çok kral bir olay. ama insanlar çağdışı olunca onun da yapacağı birşey kalmıyor. yemin ederim sabah ben utanıyorum kapı zaten zor açılıyor adam hala orada bulunan 30 cm'lik boş yere ayağını atıp bir eliyle kapıdan tutup asılıyor içeri bakıyor geçecek yer var mı diye ama bir şekilde içeri giriyor hatta öyle ki kapıyla beraber açılıp kapıyla beraber kapanıyor. yemin ederim sağa sola bakıyorum turist falan var mı diye rezalet. ya hani saatte 1 geçen otobüs olsa diyeceğim eyvallah haklısın işine yetişmeye çalışıyorsun mecbursun bineceksin ya arkadan 10 tane geliyor be arkadaşım asılma şu kapılara millet gitsin rahat rahat.

    - bugün işe gidiyorum gayrettepe metro istasyonundan merdivenlerden iniyorum metro geldi hızlanmaya çalıştım öndeki arkadaş bir yürüyor kaplumbağa görse taşak geçer müsade istedim yol vermedi sonrasında bir daha yol istedim küfür eder gibi kafasını sallaya sallaya yana geçti herkes rahat rahat bindi metroya. ulan sığır köşeye çekil rahat rahat geçelim yine sen yavaş yürü istiyosan öl umrumda değil.

    - yere tükürmeyin hemşerim yapmayın bunu mide bulandırmayın madem tüküreceksin al eline bir mendil oraya tükür hiç bişey yapamıyosan bi köşeye geç öyle yap.

    - toplum içinde yüksek sesle konuşmayın hele o telefonsa hiç konuşmayın. öküzlüğün manası yok.

    devam edecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın