resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2702
    hakkında yorum yaparken elmayla armudu karıştırmamak lazım. misal galatasaray'la fenerbahçe'yi karşılaştırabilirsiniz ama galatasaray ile victor hugo'yu kıyaslamanız en saçma durumlardan birisidir. galatasaraylı olan bir insan aynı anda fenerbahçe'yi destekleyemez ama galatasaray'ı tutup aynı zamanda victor hugo okuması kadar doğal bir şey yoktur değil mi?

    cemaat ve galatasaray kıyaslaması da işte bu örneğin ta kendisi. cemaat ile galatasaray arasında neden bir sıralama yapılmak zaruriyeti hissediliyor? bu oluşumların bir insanın hayatında öncül veya ardıl olmak gibi bir kıyaslamaya tabi tutulabilmesi için, ikisi arasında tercih yapılması zaruriyetinin doğması için aynı alanlarda mücadele etmeleri, yarışmaları gerekir. ki öyle bir durum yok, bu yüzden de bu noktadan kral'ı değerlendirmeye çalışmak fazlasıyla abestir.

    7 haziran 2015 genel seçimlerinde istanbul 3. bölgeden bağımsız milletvekili adayıdır. bana daha çocukluğumda ömürlük hayallerimizin kat kat fazlasını veren kral benden bir şey istiyorsa bunu vermek benim boynumun borcudur, bana farzdır. kendisine çok teşekkür ediyorum, bu seçimde beni kime oy vereceğim konusundaki tereddütlerimden kurtardı. oyum, her dönem için, girdiği çatı neresi olursa olsun, aday olduğu sürece onundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın