• 15
    kariyer olarak bakarsak melo kim ki? denir. hamit havada karada alır.

    galatasaray'a katkı olarak bakarsak melo havada karada alır. ancak melo'nun bir sezon fazla oynadığını, hamit'in bir de bir sezon sakatlıklarla boğuşmaktan oynamadığını dile getirelim. yani melo 4.sezonunu oynarken hamit aslında ikinci sezonunu oynuyor. şöyle bir şey de var, eğer hamit ikinci yarı gösterdiği performansı gelecek sezonun tamamında göstersin, melo'nun adı anılmaz.

    hiç kimse ''hamit kim ki'' diyemez. melo galatasaray öncesi hiçbir kulüpte 2 sezondan fazla durmazken hamit shalke ve bayern münih'te 4'er sezon geçirmiş. melo 12 sezonda 9 takım değiştirmişken hamit 5 takımda oynayıp bunlardan 4'ü üst düzey takımlardan oluşmakta. melo 26 yaşında başladığı milli takım kariyerine 27 yaşında son vermişken hamit kariyeri boyunca her zaman milli takımda yer aldı. iki milli takım aynı değil elbette ama burada bir üstünlük söz konusu değil. 2 yıl milli takımda oynamak marifet değil. melo'nun milli takım kariyeri okan yılmaz'ın milli takım kariyeri gibi bir şey. okan yılmaz da 2 yıl oynayıp 8 maçta 5 gol atmıştı. 2003 konfederasyon kupasına damga vurmuştu.

    neyse çok gereksiz bir kıyaslama aslında. ikisi de bizim. tek diyebileceğim hamit'in son dönemdeki oyunu çok hoşuma gidiyor. nazar değecek. bir sakatlık yaşayacak diye çok korkuyorum. geldiğinden beri böyle oynamış olsa en az bir tane daha şampiyonlar ligi çeyrek finalimiz garantiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın